Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari FF oficiálně představeno v ČR

Ferrari FF oficiálně představeno v ČR

Jaroslav Hanus, datum vydání 24.7.2011

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari FF oficiálně představeno v ČR
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Revoluční vůz Ferrari FF byl v České republice poprvé ukázán těsně před prázdninami v rámci privátního představení pro vybrané hosty v exkluzivních prostorech Pražského hradu.



Automobilka Ferrari zapůjčila do České republiky pro privátní představení FF v nové barvě Rosso Maranello na pouhý jediný den. Pro mimořádnou příležitost se hodí speciální místo a volba padla na Míčovnu Pražského hradu. Večerní akci přihlížely dvě stovky pozvaných hostů, které pozdravili mimo jiné regionální manažer Ferrari Massimo Gallotta a také nový italský velvyslanec v České Republice Pasquale D‘Avino.

Dodávka prvního FF do České republiky je plánována v průběhu července a do konce letošního roku budou následovat další tři vozy.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo uskutečnit českou premiéru jen tři měsíce po vůbec prvním představení vozu v Ženevě. Je to mimořádný vůz, který je milníkem v historii Ferrari. Vůz si zachoval všechen sportovní nádech, který je Ferrari vlastní, ale zároveň je neuvěřitelně všestranný. Jsme přesvědčeni, že tím osloví nejen stávající majitele Ferrari, zároveň však přitáhne také pozornost jiné skupiny lidí, pro které byly vozy Ferraru dosud příliš jednostranně zaměřené. Jsme rádi, že nám Ferrari zapůjčilo vůz pro tuto výjimečnou událost a nyní se už těšíme na to, až v polovině prázdnin dostaneme naše první FF,“ řekl Robert Pergl, předseda představenstva společnosti Scuderia Praha a.s.



Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners