Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Jiné  >  Jak na výhodný pronájem dodávky?

Jak na výhodný pronájem dodávky?

Jaroslav Hanus, datum vydání 5.8.2015

Kategorie: Jiné

posta  poslat tento článek známému
Jak na výhodný pronájem dodávky?
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Každý se někdy dostal do situace, kdy se potřeboval přestěhovat nebo potřeboval jednorázově přepravit rozměrnější náklad do jiného místa.



Každý se někdy dostal do situace, kdy se potřeboval přestěhovat nebo potřeboval jednorázově přepravit rozměrnější náklad do jiného místa. Pokud zrovna nechcete zaplatit spoustu peněz za stěhovací firmu nebo za novou dodávku, je ideální možností využít služeb autopůjčovny dodávek.

Ještě, než si vůz půjčíte, přečtěte si, kde, za jakou cenu a za jakých podmínek si lze výhodně pronajmout dodávku.

Využítí služeb půjčovny dodávky má spoustu výhod. Půjčovna užitkových vozů vám nabídne jak krátkodobý pronájem dodávek, tak i dlouhodobý pronájem dodávek. Vyberete si přesně typ dodávky, který potřebujete a složíte pouze nízkou kauci pro případ poškození vozidla. Každá seriozní půjčovna dodávek navíc standartně zahrnuje do ceny za půjčení i kompletní zákonné i havarijní pojištění. Nemusíte se tak bát, že v případě nehody nebo odcizení vozidla budete platit celou částku.

Například Primaautopujcovna.cz nabízí pronájem dodávky již od 450 Kč a nejste omezeni žádným počtem kilometrů. Palivo si hradíte sami, takže skutečně zaplatíte pouze to, co projedete. Vozidlo převezmete i přivezete s plnou nádrží.

Dodávky jsou ideální i pro přepravu dílů Ferrari.

Náklady na půjčení jsou velmi nízké a navíc máte jistotu, že všechny dodávky jsou pravidelně servisované s minimální možností poruchy. Před každým půjčením jsou dodávky několikrát kontrolované. Rezervovat dodávku si můžete snadno přes telefonickou linku nebo online rezervační formulář. Samozřejmostí je přátelský a vstřícný přístup.

Související články

    Nebyly nalezeny žádné související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners