Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Tropheé Andros  >  Tropheé Andros: Prost poprvé mistrem

Tropheé Andros: Prost poprvé mistrem

Jaroslav Hanus, datum vydání 6.2.2007

Kategorie: Tropheé Andros

posta  poslat tento článek známému
Tropheé Andros: Prost poprvé mistrem
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Do francouzského Superbesse (Clermont) dorazilo finále letošní sezóny Tropheé Andros. K slibovanému boji o titul však ani pořádně nedošlo, Dayrauta srazila k zemi technika a Prost měl cestu volnou. Tato sezóna byla poměrně chudá na hostující celebrity. O tomto víkendu tuto bilanci vylepšil fotbalista Bixente Lizarazu.



Nový závod, nový stav dovážení - Prost 60 kg, Dayraut 40 kg, Panis 20 kg. Sluníčko aktivně pracovalo s povrchem trati a s posledním závodem to nevypadalo moc dobře, pneumatiky za takových podmínek také hodně trpěly. Začátek pátečního dne se dal charakterizovat jako velké vyčkávání, Prost i Dayraut se jen tak zlehka zahřívali a před kvalifikací se a svou techniku šetřili. Volný trénink byl přehlídkou bozů BMW, které byly na prvních třech místech. Měřený trénink vyhrál Lanctuit a Dayraut se osmělil druhým místem. Prost se probudil až v kvalifikací. V prvním tréninku byl ještě o pět tisícin za Panisem, ale v druhém už byl bezpečně první. Dayraut najednou evidentně nestačil a vyjel si jen čtvrté a páté místo. Pátý byl v druhém tréninku, ale mohlo to být lepší, první dvě kola měl velmi rychlá, ale v posledním ztratil hodně času a již se s tím nedalo nic dělat.


Dokončení článku naleznete ZDE!!

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners