Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Společnost Ferrari  >  Scuderia Praha v novém

Scuderia Praha v novém

Jaroslav Hanus, datum vydání 28.1.2011

Kategorie: Společnost Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Scuderia Praha v novém
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Společnost Scuderia Praha a.s., jediné oficiální prodejní a servisní zastoupení značek Ferrari a Maserati v České republice, se v prosinci přestěhovala do nových a větších servisních prostor v Čistovické ulici v Praze.



Obchodní úspěchy společnosti Scuderia Praha a.s. si vynutily stěhování do nových prostor. V květnu roku 2010 se proto prodej nových vozů přestěhoval do nového jedinečného showroomu na Evropské ulici v budově PPF-Gate (u příležitosti otevření asistoval Felipe Massa). A nyní podobné stěhování prodělalo i servisní zázemí, když prostory ve staré budově v ulici U Prioru již nedostačovaly k uspokojení všech nároků rozrůstající se klientely značky Ferrari a Maserati v České republice.

Na závěr roku 2010 proto došlo k přestěhování sídla společnosti a servisu z ulice U Prioru do nedaleké Čistovické ulice. Nově zrekonstruovaná budova přináší větší prostor pro servis, který je vybaven nejmodernější technologií od dvorních dodavatelů Ferrari a Maserati, firem Corghi a CarBench. Velmi významnou novinkou je samostatná klempírna včetně nejmodernější stolice CarBench. Všichni technici pracující v klempírně získali od Ferrari certifikaci pro provádění strukturálních oprav hliníkových karosérií. Servis společnosti Scuderia Praha a.s. proto bude schopen nabídnout na jednom místě kompletní rozsah služeb při opravě vozů Ferrari a Maserati v různém stadiu jejich poškození.

V novém areálu bude v průběhu jara otevřeno také první zastoupení značky Abarth v České republice. Prodejní prostory Ferrarii Maserati zůstávají v PPF-Gate v Evropské ulici.

Mgr. Robert Pergl, předseda představenstva společnosti Scuderia Praha a.s. komentoval současné události takto: „Uplynulý rok potvrdil naše dlouhodobé úsilí o poskytování co nejvyššího standardu služeb. Jako jedni z prvních na světě jsme splnili nejnovější nároky Ferrari, prostornější a nejmoderněji vybavený servis přináší mimo jiné navýšení kapacity a tím i zkrácení servisu. Začlenění Abarthu do našeho portfolia pro nás bylo logickým krokem, protože tato značka má velmi podobnou duši a hodnoty jako Ferrari a Maserati.“

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners